Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niepogodę rozgrzewająca zupa. Słodka cebula przełamana smakiem czosnku i ostrej papryki. www.slodkiislony.blogspot.com
Polecam.
Odsłon: 511
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 431
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 287
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 757
Polecam.
Odsłon: 511
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 431
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 287
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 757
Składniki
Obrać i pokroić cebulę w piórka, 3 ząbki czosnku w kostkę. Czosnek zrumienić na maśle, następnie dodać cebulę dusić aż zmięknie. Zalać winem i zredukować płyn o połowę. Dodać bulion, gotować około 30 min na małym ogniu.
Na 5 min przed końcem gotowania dodać tymianek. Doprawić solą i pieprzem. Bagietkę pokroić na grubsze kromeczki. Zupę nalać do żaroodpornych miseczek, położyć bagietkę, posypać startym serem i zapiekać około 5-6 min.