Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niepogodę rozgrzewająca zupa. Słodka cebula przełamana smakiem czosnku i ostrej papryki. www.slodkiislony.blogspot.com
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2530
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3006
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102004
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6392
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2530
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3006
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102004
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6392
Składniki
Obrać i pokroić cebulę w piórka, 3 ząbki czosnku w kostkę. Czosnek zrumienić na maśle, następnie dodać cebulę dusić aż zmięknie. Zalać winem i zredukować płyn o połowę. Dodać bulion, gotować około 30 min na małym ogniu.
Na 5 min przed końcem gotowania dodać tymianek. Doprawić solą i pieprzem. Bagietkę pokroić na grubsze kromeczki. Zupę nalać do żaroodpornych miseczek, położyć bagietkę, posypać startym serem i zapiekać około 5-6 min.