Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12470
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41923
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5038
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12470
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41923
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5038
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45862
Składniki
Cebule obrać ,pokroić w kostkę i zeszklić na oliwie. Zalać dwoma litrami bulionu warzywnego. Zagotować. Następnie dodać rozgnieciony czosnek , lubczyk ,doprawić solą i pieprzem. Benderem zmiksować zupę. Dodać kaszę jaglaną ,gotować do miękkości kaszy. Dołożyć serek topiony ,gotować do rozpuszczenia. Zupę można podawać z grzankami.