Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi trochę różnych warzyw,więc powstała pyszna i dietetyczna zupa:)
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2139
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6899
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1081
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2139
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6899
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1081
Składniki
Umyte warzywa pokroić w kostkę,pora w talarki ,zalać wodą i gotować około 10min. Na gotującą zupę wsypać wypłukany ryż,dodać kostkę rosołową i gotować do miękkości ryżu. Podbić zahartowanym w zupie jogurtem,dodać wędzoną paprykę,oraz doprawić przyprawami do smaku. Dodać posiekany koperek i zagotować. Smacznego życzę!