Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi trochę różnych warzyw,więc powstała pyszna i dietetyczna zupa:)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Umyte warzywa pokroić w kostkę,pora w talarki ,zalać wodą i gotować około 10min. Na gotującą zupę wsypać wypłukany ryż,dodać kostkę rosołową i gotować do miękkości ryżu. Podbić zahartowanym w zupie jogurtem,dodać wędzoną paprykę,oraz doprawić przyprawami do smaku. Dodać posiekany koperek i zagotować. Smacznego życzę!