Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo bogata wersja zupy ale warto bo jest pyszna.Również można wykorzystać jako danie jednogarnkowe..
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1614
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1614
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i gotujemy w osolonej wodzie.
2. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Cebulę obieramy kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Papryki kroimy w paseczki.
6. Dodajemy do cebuli.
7. Zupę cebulą rozrabiamy w ½ szk. wody.
8. Dodajemy do papryki, chwilę prużymy.
9. Przekładamy do ziemniaków.
10. Następnie dodajemy mięso.
11. Serki mieszamy ze śmietaną.
12. Hartując dodajemy do zupy.
13. Wlewamy sosy meksykańskie.
14. Doprawiamy chili, chwilę gotujemy.
15. Zupa gotowa. 16. Smacznego.