Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo bogata wersja zupy ale warto bo jest pyszna.Również można wykorzystać jako danie jednogarnkowe..
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 677
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 106
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 677
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 106
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i gotujemy w osolonej wodzie.
2. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Cebulę obieramy kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Papryki kroimy w paseczki.
6. Dodajemy do cebuli.
7. Zupę cebulą rozrabiamy w ½ szk. wody.
8. Dodajemy do papryki, chwilę prużymy.
9. Przekładamy do ziemniaków.
10. Następnie dodajemy mięso.
11. Serki mieszamy ze śmietaną.
12. Hartując dodajemy do zupy.
13. Wlewamy sosy meksykańskie.
14. Doprawiamy chili, chwilę gotujemy.
15. Zupa gotowa. 16. Smacznego.