Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa dyniowa z dodatkiem curry na rosołku.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 555
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8701
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3107
Polecam.
Odsłon: 1908
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 555
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8701
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3107
Polecam.
Odsłon: 1908
Składniki
Posiekaną cebulę i czosnek pokrojony w plasterki zeszklić na oleju. Lekko posolić.
Pokrojone w kostkę dynie i ziemniaki dodać do cebuli. Dusić ok.10 min co chwilę mieszając. Doprawić solą i pieprzem. Dodać curry i kurkumę.
Zalać bulionem. Gotować ok.15min.
Zmiksować blenderem. Dodać śmietanę i wymieszać. Doprawić wg uznania.