Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pikantna wersja zupy fasolowej
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 366
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 42
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 85
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 106
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 366
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 42
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 85
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 106
Składniki
Boczek delikatnie podpiekamy delikatnie, dorzucamy czosnek i gdy czosnek zacznie pachnieć, wlewamy wodę, dodajemy startą marchew, seler i pietruszkę. Gdy wywar zacznie wrzeć dodajemy przyprawę, meksykańską i makaron. Gdy makaron zmięknie dodajemy puszkę fasoli w sosie pomidorowym z Chili i puszkę fasoli w wodzie, doprowadzamy do wrzenia, zagęszczamy śmietaną z mąką, doprawiamy solą, pieprzem, magii i podajemy.