Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pikantna wersja zupy fasolowej
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11085
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41871
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4981
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45834
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11085
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41871
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4981
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45834
Składniki
Boczek delikatnie podpiekamy delikatnie, dorzucamy czosnek i gdy czosnek zacznie pachnieć, wlewamy wodę, dodajemy startą marchew, seler i pietruszkę. Gdy wywar zacznie wrzeć dodajemy przyprawę, meksykańską i makaron. Gdy makaron zmięknie dodajemy puszkę fasoli w sosie pomidorowym z Chili i puszkę fasoli w wodzie, doprowadzamy do wrzenia, zagęszczamy śmietaną z mąką, doprawiamy solą, pieprzem, magii i podajemy.