Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i prawie jak jednogarnkowe danie
Tradycyjny domowy obiad świąteczny z roladami ze schabu i pysznym nadzieniem...
Odsłon: 13
Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu...
Odsłon: 649
Smaczny i zdrowy cleb razowy, żytni upieczony na żytnim zakwasie. Po upieczen...
Odsłon: 14
Tradycyjny domowy obiad świąteczny z roladami ze schabu i pysznym nadzieniem...
Odsłon: 13
Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu...
Odsłon: 649
Smaczny i zdrowy cleb razowy, żytni upieczony na żytnim zakwasie. Po upieczen...
Odsłon: 14
Składniki
*Ziemniaki pokroić w 1 cm kostkę. *Do garnka dodać ziemniaki i zalać 1 litrem wody. Gotować przez 5 minut. Dodać fasolę z puszki i rozdrobnione pomidory ,także z puszki. Doprawić majerankiem solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu aż ziemniaki będą miękkie. W razie potrzeby dolać wodę. *Cebulę drobno pokroić. Zeszklić na maśle, dodać 2 łyżki mąki pszennej i zrobić zasmażkę. Do zasmażki wlać parę łyżek gorącej zupy. Wszystko wymieszać i dodać do zupy.
Przepis pochodzi ze strony :Passionfruit pełnia smaku http://passionfruit.blox.pl/2009/10/Zupa-fasolowa-z-pomidorami-po-zydowsku.html