Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wykonane przez córkę Paulinę.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 558
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75388
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1603
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 558
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75388
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1603
Składniki
Cebulę i czosnek obrać. Cebulę pokroić w kostkę, a czosnek osobno drobno posiekać. Cukinie umyć, i pokroic razem ze skórką. W garnku roztopić masło. Dodać cebulę i ją zeszklić. Następnie dodać pokrojony czosnek i podsmażyć. Dodać cukinię. Smażyć przez około 2 minuty mieszając. Całość zalać bulionem i doprowadzić do zagotowania. Od zagotowania, gotować przez około 15 minut na małej mocy. Następnie zmiksować zupę blenderem. Wlać śmietanę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.