Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wykonane przez córkę Paulinę.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2915
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8885
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2915
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8885
Składniki
Cebulę i czosnek obrać. Cebulę pokroić w kostkę, a czosnek osobno drobno posiekać. Cukinie umyć, i pokroic razem ze skórką. W garnku roztopić masło. Dodać cebulę i ją zeszklić. Następnie dodać pokrojony czosnek i podsmażyć. Dodać cukinię. Smażyć przez około 2 minuty mieszając. Całość zalać bulionem i doprowadzić do zagotowania. Od zagotowania, gotować przez około 15 minut na małej mocy. Następnie zmiksować zupę blenderem. Wlać śmietanę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.