Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wykonane przez córkę Paulinę.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
Cebulę i czosnek obrać. Cebulę pokroić w kostkę, a czosnek osobno drobno posiekać. Cukinie umyć, i pokroic razem ze skórką. W garnku roztopić masło. Dodać cebulę i ją zeszklić. Następnie dodać pokrojony czosnek i podsmażyć. Dodać cukinię. Smażyć przez około 2 minuty mieszając. Całość zalać bulionem i doprowadzić do zagotowania. Od zagotowania, gotować przez około 15 minut na małej mocy. Następnie zmiksować zupę blenderem. Wlać śmietanę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.