Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wykonane przez córkę Paulinę.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Składniki
Cebulę i czosnek obrać. Cebulę pokroić w kostkę, a czosnek osobno drobno posiekać. Cukinie umyć, i pokroic razem ze skórką. W garnku roztopić masło. Dodać cebulę i ją zeszklić. Następnie dodać pokrojony czosnek i podsmażyć. Dodać cukinię. Smażyć przez około 2 minuty mieszając. Całość zalać bulionem i doprowadzić do zagotowania. Od zagotowania, gotować przez około 15 minut na małej mocy. Następnie zmiksować zupę blenderem. Wlać śmietanę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.