Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie wykonane przez córkę Paulinę.
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 74
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5595
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6839
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 74
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5595
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6839
Składniki
Cebulę i czosnek obrać. Cebulę pokroić w kostkę, a czosnek osobno drobno posiekać. Cukinie umyć, i pokroic razem ze skórką. W garnku roztopić masło. Dodać cebulę i ją zeszklić. Następnie dodać pokrojony czosnek i podsmażyć. Dodać cukinię. Smażyć przez około 2 minuty mieszając. Całość zalać bulionem i doprowadzić do zagotowania. Od zagotowania, gotować przez około 15 minut na małej mocy. Następnie zmiksować zupę blenderem. Wlać śmietanę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.