Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, wręcz zniewalająca smakiem i aromatem. Czasami są takie dni, kiedy nic się nie chce, a bardziej się nie chce wtedy, gdy zbliża się urlop :P ,więc troszkę z lenistwa, troszkę z ciekawości przygotowaliśmy tę zupę. Teraz po Polsku się żywimy, bo za chwilę będziemy kosztować innej kuchni. Postaramy się przywieźć mnóstwo przepisów ;)
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 768
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 998
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 306
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 768
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 998
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 306
Składniki
Cebulę siekamy i razem z mięsem mielonym podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu. Pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy, chwilę smażymy i zalewamy bulionem warzywnym. Następnie wsypujemy ryż, od czasu do czasu mieszamy. Po 10 min dodajemy poszatkowaną (dosyć grubo), kapustę. Gotujemy do jej miękkości. Dodajemy posiekany koperek, dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem.