Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa gołąbkowa to świetny pomysł zarówno dla osób uwielbiających gołąbki, jak i dla osób dbających o linię :-) Nie posiada ona mnóstwa kalorii (jeśli dodamy chude mięso), a jest smaczna i pożywna! Najlepiej smakuje następnego dnia po przyrządzeniu ;-)
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10464
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4685
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1014
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7935
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 249
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10464
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4685
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1014
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7935
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 249
Składniki
Marchew, pietruszkę i seler obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Na oleju szklimy pokrojoną w kostkę cebulę, po chwili dodajemy starte warzywa i chwilę smażymy. Po kilku minutach dodajemy mięso i smażymy aż straci różowy kolor.
Całość przekładamy do dużego garnka, dolewamy wodę, przyprawiamy, dodajemy pomidory, passatę i poszatkowaną kapustę.Gotujmy pod przykryciem przez 30 minut. Dodajemy surowy ryż i gotujemy ok. 15 minut. Po tym czasie ewentualnie jeszcze doprawiamy. Podajemy gorącą!