Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki dla bardzo leniwych ;) zupa z mięsem mielonym, kapustą, ryżem i kaszą. Smakuje jak gołąbki, a zrobicie ją zdecydowanie szybciej.
Duży garnek
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 39
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 39
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 741
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 750
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 39
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 39
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 741
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 750
Składniki
Na oleju smażymy mięso mielone. Po kilku minutach dodajemy cebulę. Smażymy razem, aż mięso będzie lekko zarumienione. Mięso z cebulą przekładamy do dużego garnka. Dodajemy poszatkowaną kapustę, pomidory, liście laurowe, pieprz i ziele. Zalewamy bulionem i gotujemy, aż kapusta będzie miękka. Wtedy dodajemy ryż, kaszę i koncentrat. Gotujemy, aż ryż i kasza będą miękkie. Doprawiamy do smaku.