Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1587
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8788
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3154
Polecam.
Odsłon: 1963
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1587
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8788
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3154
Polecam.
Odsłon: 1963
Składniki
Marchew ,pietruszkę ,seler obrać umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pora pokroić w piórka. Wrzucić do garnka dodać łyżkę oliwy ,lekko podsmażyć. Zalać ciepłą wodą ,dodać kości wędzone oraz przyprawy. Po 5 min dodać mrożone grzyby oraz suszone (rozdrobnić ręcznie-połamać). Ziemniaki obrać ,umyć i pokroić w większą kostkę. Dodać do zupy. Gotować do miękkości ziemniaków i suszonych grzybów. Na koniec przyprawić solą i pieprzem,