Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1419
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5930
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8874
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1419
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5930
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8874
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18725
Składniki
Marchew ,pietruszkę ,seler obrać umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pora pokroić w piórka. Wrzucić do garnka dodać łyżkę oliwy ,lekko podsmażyć. Zalać ciepłą wodą ,dodać kości wędzone oraz przyprawy. Po 5 min dodać mrożone grzyby oraz suszone (rozdrobnić ręcznie-połamać). Ziemniaki obrać ,umyć i pokroić w większą kostkę. Dodać do zupy. Gotować do miękkości ziemniaków i suszonych grzybów. Na koniec przyprawić solą i pieprzem,