Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze trochę mrożonych grzybów mamy ;) Jakoś nam bardziej smakują, niż suszone (choć i te swój urok mają).
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Warzywa kroimy w kostkę, podsmażamy na maśle, zalewamy wrzątkiem (1,2 l) wrzucamy żeberka i gotujemy 10 min. Następnie dodajemy grzyby, kaszę, gotujemy do miękkości kaszy. Zupę rozrabiamy w niewielkiej ilości zimnej wody, dodajemy do całości (cały czas mieszając), zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z natką pietruszki.