Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze trochę mrożonych grzybów mamy ;) Jakoś nam bardziej smakują, niż suszone (choć i te swój urok mają).
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 78
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 188
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 165
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 78
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 188
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 165
Składniki
Warzywa kroimy w kostkę, podsmażamy na maśle, zalewamy wrzątkiem (1,2 l) wrzucamy żeberka i gotujemy 10 min. Następnie dodajemy grzyby, kaszę, gotujemy do miękkości kaszy. Zupę rozrabiamy w niewielkiej ilości zimnej wody, dodajemy do całości (cały czas mieszając), zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z natką pietruszki.