Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze trochę mrożonych grzybów mamy ;) Jakoś nam bardziej smakują, niż suszone (choć i te swój urok mają).
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 947
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 751
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2261
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2250
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1009
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 947
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 751
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2261
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2250
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1009
Składniki
Warzywa kroimy w kostkę, podsmażamy na maśle, zalewamy wrzątkiem (1,2 l) wrzucamy żeberka i gotujemy 10 min. Następnie dodajemy grzyby, kaszę, gotujemy do miękkości kaszy. Zupę rozrabiamy w niewielkiej ilości zimnej wody, dodajemy do całości (cały czas mieszając), zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z natką pietruszki.