Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze trochę mrożonych grzybów mamy ;) Jakoś nam bardziej smakują, niż suszone (choć i te swój urok mają).
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2079
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 355
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 780
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17240
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2079
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 355
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 780
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17240
Składniki
Warzywa kroimy w kostkę, podsmażamy na maśle, zalewamy wrzątkiem (1,2 l) wrzucamy żeberka i gotujemy 10 min. Następnie dodajemy grzyby, kaszę, gotujemy do miękkości kaszy. Zupę rozrabiamy w niewielkiej ilości zimnej wody, dodajemy do całości (cały czas mieszając), zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z natką pietruszki.