Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze trochę mrożonych grzybów mamy ;) Jakoś nam bardziej smakują, niż suszone (choć i te swój urok mają).
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 279
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 146
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 379
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1550
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 279
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 146
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 379
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1550
Składniki
Warzywa kroimy w kostkę, podsmażamy na maśle, zalewamy wrzątkiem (1,2 l) wrzucamy żeberka i gotujemy 10 min. Następnie dodajemy grzyby, kaszę, gotujemy do miękkości kaszy. Zupę rozrabiamy w niewielkiej ilości zimnej wody, dodajemy do całości (cały czas mieszając), zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z natką pietruszki.