Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy jeszcze spore zapasy suszonych grzybów, więc dziś zupa grzybowa w wersji minimalistycznej. Postawiłyśmy na prostotę, liczy się smak i zapach grzybów
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 142
Szukasz szybkiej, a zarazem pożywnej przekąski do pracy? Nasza lekka sałatka...
Odsłon: 754
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 142
Szukasz szybkiej, a zarazem pożywnej przekąski do pracy? Nasza lekka sałatka...
Odsłon: 754
Składniki
Grzyby namoczyć w wodzie, najlepiej na noc, następnego dnia połączyć z wywarem warzywnym i gotować ok.godziny. Oddzielnie ugotować kaszę. Grzyby wyjąć z zupy, pokroić i ponownie wrzucić do zupy. Na talerzach rozłożyć kaszę i zalać zupą. Smacznego!!!