Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromat leśnych grzybów... bezcenny.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Grzyby ugotować w 1.5 l nieosolonej wody. Czas gotowania 2 godziny. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, przelać zimna wodą. W oddzielnym garnku, podanych składników, ugotować wywar warzywny. Zieleninę do gotowania związać nitką w jeden pęczek. Całość gotować około 20 minut. Po tym czasie wyjąć zieleninę, wywar połączyć z grzybami i wywarem grzybowym. Zupę zagotować, zabielić zawiesiną z mąki i śmietany, ponownie doprowadzić do wrzenia. Zupę podawać z makaronem.
Smacznego.