Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie będę rozpisywał się o walorach smakowych. Dla mnie jest to idealne połączenie smaków. Ten, kto kocha brukselkę i jej lekko goryczkowy smak, chętnie porwie się na nią.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 999
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 40
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1338
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 342
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6241
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 999
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 40
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1338
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 342
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6241
Składniki
Mięso kroimy w kostkę. Pieczarki w talarki. Por w piórka. Czosnek siekamy. Brukselkę oczyszczamy, większe główki kroimy na pół. Paprykę kroimy w paski. Marchewki w talarki. Ziemniaki w dużą kostkę. Mięso, pieczarki, por, brukselkę, marchewkę i ziemniaki podsmażamy na oleju. Przykrywamy i dusimy pod przykryciem, zalewamy wrzącym bulionem. Gotujemy przez kwadrans. Wrzucamy paprykę, fasolę wraz z zalewą, pastę z pomidorów, sok z kapusty oraz przyprawy. Gotujemy do miękkości papryki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.