Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca rozgrzewająca zupa z szynką wieprzową i czerwoną fasolą.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 636
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 636
Składniki
1. Pokrojone w kostkę mięso z szynki wrzucić do wody wraz z vegetą i gotować przez 30min.
2. Pokrojone drobno warzywa wrzucić do gotującego się wywaru wraz ze wszystkimi przyprawami i gotować 15min.
3. Pokrojone w kostkę ziemniaki dodać do zupy i gotować przez kolejne 20min. 4. Na koniec dodać fasolę i gotować 10min.