Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca rozgrzewająca zupa z szynką wieprzową i czerwoną fasolą.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
1. Pokrojone w kostkę mięso z szynki wrzucić do wody wraz z vegetą i gotować przez 30min.
2. Pokrojone drobno warzywa wrzucić do gotującego się wywaru wraz ze wszystkimi przyprawami i gotować 15min.
3. Pokrojone w kostkę ziemniaki dodać do zupy i gotować przez kolejne 20min. 4. Na koniec dodać fasolę i gotować 10min.