Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca rozgrzewająca zupa z szynką wieprzową i czerwoną fasolą.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
1. Pokrojone w kostkę mięso z szynki wrzucić do wody wraz z vegetą i gotować przez 30min.
2. Pokrojone drobno warzywa wrzucić do gotującego się wywaru wraz ze wszystkimi przyprawami i gotować 15min.
3. Pokrojone w kostkę ziemniaki dodać do zupy i gotować przez kolejne 20min. 4. Na koniec dodać fasolę i gotować 10min.