Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się na upały i można ją jeść gorącą, letnią i zimną - jak kto lubi.Wielką zaletą zupy jest błyskawiczne jej przygotowanie i piękne fioletowe wąsy po jej zjedzeniu!))
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 380
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1965
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3923
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3813
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 380
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1965
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3923
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3813
Składniki
Jagody umyć i częściowo rozgnieść, zalać wodą i gotować. Wsypać cukier waniliowy, cynamon i sól. Pogotować ok.10 minut.Spróbować i ewentualnie doprawić wg własnego smaku.Mąkę rozrobić w niewielkiej ilości wody i wolno wlewać do zupy ciągle mieszając, aby nie zrobiły sięgrudki. Zupa nie może być gęsta. Zagotować. Następnie zaprawić śmietaną. Podawać z ugotowanym makaronem. - krajanką. SMACZNEGO!