Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 105
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 187
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1262
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 105
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 187
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1262
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Składniki
wszystkie warzywa pokroić w kostkę i włożyc na patelnię z rozgrzanym masłem,smażyc przez kilka minut,przełozyć do garnka z bulionem,dodać przyprawy,w trakcie gotowania wrzucić do zupy makaron i gotować do miękkości warzyw,na koniec do zupy dodać śmietanę i posiekaną zieleninę,zagotowac i podawać
Zupę można ugotować z ziemniakami ale wówczas nie dodawać makaronu