Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jarzynowa pełna smaków z makaronem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7866
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3096
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7866
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3096
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w małą kostkę. Do rondelka wlewamy trzy łyżki oliwy, wrzucamy cebulę i podsmażamy do czasu aż stanie się szklista. Następnie dodajemy oczyszczone i pokrojone: marchew, seler i drobno posiekany czosnek. Często mieszając podsmażamy 3-4 min.Następnie wlewamy bulion, dodajemy przyprawy i gotujemy ok. 10 min. - aż warzywa będą na pół miękkie. Dodajemy odsączoną kukurydzę i fasolę oraz makaron i gotujemy ok 7-10 min. - aż makaron będzie miękki. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy, ostatecznie doprawiamy do smaku i zagotowujemy.