Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, "na bogato" zupa jarzynowa, w której oprócz warzyw znajdzie się jeszcze kasza manna ;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 939
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 89
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4167
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 939
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 89
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4167
Składniki
Ze skrzydełka i zieleniny przygotować wywar, zagotować z dodatkiem przypraw. Następnie dodać warzywa pokrojone w drobną kostkę, gotować przez 7-8 min. Następnie dodać fasolkę szparagową i całość gotować do miękkości.
Wsypać kaszę manną i mieszać, by nie powstały grudki. Na końcu wlać śmietankę i zagotować. Smacznego!