Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, "na bogato" zupa jarzynowa, w której oprócz warzyw znajdzie się jeszcze kasza manna ;)
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 55
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 438
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1377
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1857
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 55
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 438
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1377
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1857
Składniki
Ze skrzydełka i zieleniny przygotować wywar, zagotować z dodatkiem przypraw. Następnie dodać warzywa pokrojone w drobną kostkę, gotować przez 7-8 min. Następnie dodać fasolkę szparagową i całość gotować do miękkości.
Wsypać kaszę manną i mieszać, by nie powstały grudki. Na końcu wlać śmietankę i zagotować. Smacznego!