Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa zabielana śmietaną z większą ilością kalafiora niż pieczarek. Pomimo tego w zupie dominuje smak pieczarek. Nietypowe może połączenie, ale dobre. Zupa jest delikatna w smaku a natka z pietruszki i koperek dodają podkreślają smak zupy.
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 805
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7705
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 110
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 116
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 805
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7705
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 110
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 116
Składniki
Obrać marchewkę i zetrzeć na tarce, pietruszkę obrać i przeciąć na pół. Na bulionie gotować marchewkę i pietruszkę. Pieczarki cebulę pokroić w plasterki i podsmażyć na maśle. Dodać do zupy. Kalafior podzielić na drobne różyczki i dodać do zupy. Gotować aż warzywa zrobią się miękkie, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Na koniec wlać śmietanę i posypać koperkiem i natką z pietruszki. Zagotować.