Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa na niedzielny obiad.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 255
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 645
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 255
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 645
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę opłukać i ugotować wywar, po czym odcedzić. Kalarepkę obrać, pokroić w kostkę, udusić lekko na tłuszczu, zalać wywarem i gotować .Ziemniaki obrać, pokroić, wrzucić do zupy i wszystko ugotować do miękkości. Przyprawić do smaku i zmiksować. Śmietankę rozprowadzić odrobiną gorącej zupy, wlać do garnka i posypać świeżym posiekanym koperkiem. Podawać z grzankami.