Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 63
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2094
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 894
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 17855
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 63
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2094
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 894
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 17855
Składniki
Boczek ,marchewkę ,pietruszkę ,seler i ziemniaki pokroiłem w kostkę ,pora w talarki. W garnku podsmażyłem boczek na średnim ogniu. Dodałem wszystkie warzywa ,smażyłem 5 min ,wlałem bulion i doprowadziłem do wrzenia. Dodałem czubrycę (łyżka) ,gotowałem pod przykryciem 20 min. Pieczarki pokroiłem w plasterki i lekko podsmażyłem na maśle. Dodałem do zupy ,zagotowałem. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem.