Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115946
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7900
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2984
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1423
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1257
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115946
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7900
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2984
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1423
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1257
Składniki
Migdały uprażyć na patelni, odłożyć 3 łyżki do dekoracji.
Brokuły umyć podzielić na różyczki.
Bulion zagotować, włożyć brokuły do bulionu ugotować.
Wlać mleko, wsypać uprażone migdały i dodać pokruszony ser.
Zupę zmiksować doprawić solą pieprzem udekorować różyczkami brokuła pokruszonym serem i prażonymi migdałami.