Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19311
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13068
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1715
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19311
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13068
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1715
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Składniki
Migdały uprażyć na patelni, odłożyć 3 łyżki do dekoracji.
Brokuły umyć podzielić na różyczki.
Bulion zagotować, włożyć brokuły do bulionu ugotować.
Wlać mleko, wsypać uprażone migdały i dodać pokruszony ser.
Zupę zmiksować doprawić solą pieprzem udekorować różyczkami brokuła pokruszonym serem i prażonymi migdałami.