Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 72
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 46
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 96
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 72
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 46
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 96
Składniki
Brukselkę umyć i oczyścić z uszkodzonych liści. Ugotować je ok 15 min bulionie wyjąć..Kilka brukselek odłożyć do dekoracji. pozostałą brukselkę w bulionie przyprawić solą, papryką, dodać masło i zmiksować. Dodać śmietanę. Zagotować. Doprawić do smaku. Rozlać do talerzy. dodać odłożoną brukselkę.