Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna o aksamitnym smaku zupa,która wzbogacona różnymi dodatkami ,zasmakuje każdemu.Polecam z groszkiem ptysiowym,prażonym słonecznikiem oraz plasterkami wiejskiej kiełbaski.
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 996
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 306
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 431
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 285
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 996
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 306
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 431
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 285
Składniki
Warzywa obrać drobno pokroić,zalać 11/2 litra wody,dodać liść laurowy ,ziele angielskie ,doprawić solą gotować.Kalafior rozebrać na różyczki dodać do gotujących się warzyw,gotować do miękkości.Po ugotowaniu,wyjąć liść laurowy ,ziele angielskie .Całość zblendować .Zagotować jeszcze raz doprawiając oregano oraz pieprzem.
Słonecznik podprażyć 2 min na patelni.Podawać z groszkiem ptysiowym ,kiełbaską lub z innymi dodatkami stosownie do upodobania.Smacznego