Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna o aksamitnym smaku zupa,która wzbogacona różnymi dodatkami ,zasmakuje każdemu.Polecam z groszkiem ptysiowym,prażonym słonecznikiem oraz plasterkami wiejskiej kiełbaski.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23027
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 984
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104837
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23027
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 984
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104837
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
Warzywa obrać drobno pokroić,zalać 11/2 litra wody,dodać liść laurowy ,ziele angielskie ,doprawić solą gotować.Kalafior rozebrać na różyczki dodać do gotujących się warzyw,gotować do miękkości.Po ugotowaniu,wyjąć liść laurowy ,ziele angielskie .Całość zblendować .Zagotować jeszcze raz doprawiając oregano oraz pieprzem.
Słonecznik podprażyć 2 min na patelni.Podawać z groszkiem ptysiowym ,kiełbaską lub z innymi dodatkami stosownie do upodobania.Smacznego