Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna o aksamitnym smaku zupa,która wzbogacona różnymi dodatkami ,zasmakuje każdemu.Polecam z groszkiem ptysiowym,prażonym słonecznikiem oraz plasterkami wiejskiej kiełbaski.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8532
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7021
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4779
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327465
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8532
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7021
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4779
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327465
Składniki
Warzywa obrać drobno pokroić,zalać 11/2 litra wody,dodać liść laurowy ,ziele angielskie ,doprawić solą gotować.Kalafior rozebrać na różyczki dodać do gotujących się warzyw,gotować do miękkości.Po ugotowaniu,wyjąć liść laurowy ,ziele angielskie .Całość zblendować .Zagotować jeszcze raz doprawiając oregano oraz pieprzem.
Słonecznik podprażyć 2 min na patelni.Podawać z groszkiem ptysiowym ,kiełbaską lub z innymi dodatkami stosownie do upodobania.Smacznego