Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna o aksamitnym smaku zupa,która wzbogacona różnymi dodatkami ,zasmakuje każdemu.Polecam z groszkiem ptysiowym,prażonym słonecznikiem oraz plasterkami wiejskiej kiełbaski.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15344
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 256
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15344
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 256
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Składniki
Warzywa obrać drobno pokroić,zalać 11/2 litra wody,dodać liść laurowy ,ziele angielskie ,doprawić solą gotować.Kalafior rozebrać na różyczki dodać do gotujących się warzyw,gotować do miękkości.Po ugotowaniu,wyjąć liść laurowy ,ziele angielskie .Całość zblendować .Zagotować jeszcze raz doprawiając oregano oraz pieprzem.
Słonecznik podprażyć 2 min na patelni.Podawać z groszkiem ptysiowym ,kiełbaską lub z innymi dodatkami stosownie do upodobania.Smacznego