Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, delikatna zupa wzbogacona dodatkami.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2723
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1249
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 717
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2723
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1249
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 717
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Składniki
Warzywa obrać ,pokroić, zalać 1 litrem wody,doprawić solą gotować 30 min.Pieczarki obrać pokroić.Na patelni rozgrzać tłuszcz dodać 1/2 pokrojonej cebuli ,smażyć 1 min.,dodać pieczarki,doprawić solą,pieprzem czarnym ,smażyć 5 min.Dodać do gotującej zupy.
Filet z kurczaka pokroić w kostkę doprawić przyprawą gyros i smażyć na patelni 10 min.
Kromki chleba tostowego pokroić w kostkę i podsmażyć tworząc grzanki.
Ugotowaną zupę doprawić lekko papryką, białym pieprzem,zblendować.Na talerz wlać porcję zupy dodać porcję kurczaka oraz grzanki.Smacznego.