Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, delikatna zupa wzbogacona dodatkami.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31271
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14375
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1378
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31271
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14375
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1378
Składniki
Warzywa obrać ,pokroić, zalać 1 litrem wody,doprawić solą gotować 30 min.Pieczarki obrać pokroić.Na patelni rozgrzać tłuszcz dodać 1/2 pokrojonej cebuli ,smażyć 1 min.,dodać pieczarki,doprawić solą,pieprzem czarnym ,smażyć 5 min.Dodać do gotującej zupy.
Filet z kurczaka pokroić w kostkę doprawić przyprawą gyros i smażyć na patelni 10 min.
Kromki chleba tostowego pokroić w kostkę i podsmażyć tworząc grzanki.
Ugotowaną zupę doprawić lekko papryką, białym pieprzem,zblendować.Na talerz wlać porcję zupy dodać porcję kurczaka oraz grzanki.Smacznego.