Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa pełna warzyw na bulionie zagęszczona serkiem topionym i udekorowana koperkiem. Pomysł na wykorzystanie niedzielnego rosołu:)
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 421
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 553
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 421
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 553
Składniki
Wszystkie warzywa obieramy, oczyszczamy, myjemy i kroimy w kostkę. Bulion zagotowujemy i do gotującego się wrzucamy przygotowane warzywa, zmniejszamy ogień i gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Kilka łyżek gorącego bulionu mieszamy z serkiem topionym, wlewamy do zupy i podgrzewamy do czasu aż ser dokładnie się roztopi. Zupę miksujemy blenderem, doprawiamy do smaku i podajemy posypując na talerzu posiekanym koperkiem.