Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa pełna warzyw na bulionie zagęszczona serkiem topionym i udekorowana koperkiem. Pomysł na wykorzystanie niedzielnego rosołu:)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2524
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 128
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4343
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2524
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 128
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4343
Składniki
Wszystkie warzywa obieramy, oczyszczamy, myjemy i kroimy w kostkę. Bulion zagotowujemy i do gotującego się wrzucamy przygotowane warzywa, zmniejszamy ogień i gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Kilka łyżek gorącego bulionu mieszamy z serkiem topionym, wlewamy do zupy i podgrzewamy do czasu aż ser dokładnie się roztopi. Zupę miksujemy blenderem, doprawiamy do smaku i podajemy posypując na talerzu posiekanym koperkiem.