Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa pełna warzyw na bulionie zagęszczona serkiem topionym i udekorowana koperkiem. Pomysł na wykorzystanie niedzielnego rosołu:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 890
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1444
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 890
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1444
Składniki
Wszystkie warzywa obieramy, oczyszczamy, myjemy i kroimy w kostkę. Bulion zagotowujemy i do gotującego się wrzucamy przygotowane warzywa, zmniejszamy ogień i gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Kilka łyżek gorącego bulionu mieszamy z serkiem topionym, wlewamy do zupy i podgrzewamy do czasu aż ser dokładnie się roztopi. Zupę miksujemy blenderem, doprawiamy do smaku i podajemy posypując na talerzu posiekanym koperkiem.