Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19183
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1641
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232065
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19183
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1641
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232065
Składniki
Batata obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Paprykę przekroić na pól wyjąć gniazda nasienne i pokroić na mniejsze kawałki. Cebulkę obrać i drobno posiekać, a czosnek pokroić w cienkie paski. Wszystkie warzywa poddusić na maśle około 3-4 minuty. Następnie zalać bulionem i gotować do miękkości około 15 minut. Gdy warzywa będą już miękkie, wszystko zmiksować i doprawić do smaku przyprawami. Przed podaniem zrobić kleks z jogurtu naturalnego. Podawać z grzankami z masłem czosnkowym.