Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i pożywna zupa ,którą można wzbogacić drobno pokrojonymi kabanoskami lub groszkiem ptysiowym , kleksem śmietany.
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 964
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 301
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 425
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 278
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 964
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 301
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 425
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 278
Składniki
Do garnka wlać wodę . Warzywa obrać pokroić w grubszą kostkę.Bataty również pokroić w kostkę.
Wszystkie warzywa wrzucić do garnka doprawić solą ,dodać liść laurowy ,ziele angielskie,rozmaryn, oregano ,gotować 25 min.
Ugotowany wywar zblendować .Zagotować doprawić chili ,papryką,chwilę pogotować.
Kabanosy pokroić na drobno.Nalać zupę do talerza dodać kleksa ze śmietany ,kabanosy ,ile kto lubi ,można również groszek ptysiowy.Smacznego!!!