Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i pożywna zupa ,którą można wzbogacić drobno pokrojonymi kabanoskami lub groszkiem ptysiowym , kleksem śmietany.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 780
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 34
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 314
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 123
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 780
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 34
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 314
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 123
Składniki
Do garnka wlać wodę . Warzywa obrać pokroić w grubszą kostkę.Bataty również pokroić w kostkę.
Wszystkie warzywa wrzucić do garnka doprawić solą ,dodać liść laurowy ,ziele angielskie,rozmaryn, oregano ,gotować 25 min.
Ugotowany wywar zblendować .Zagotować doprawić chili ,papryką,chwilę pogotować.
Kabanosy pokroić na drobno.Nalać zupę do talerza dodać kleksa ze śmietany ,kabanosy ,ile kto lubi ,można również groszek ptysiowy.Smacznego!!!