Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pożywna zupa. Jest dość pikantna. Jak ktoś nie lubi takich smaków może chilli pominąć lub dać tylko kawałek.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2427
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4589
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1696
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 524
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2427
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4589
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1696
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 524
Składniki
Do garnka wlać około 2 l wody. Włożyć do niego bób, pokrojone ziemniaczki, seler, natkę pietruszki oraz chilli. Cebulę pokroić, zeszklić na oleju i również dodać do zupy. Dodać przyprawy i gotować do miękkości warzyw, czyli około 30 min.
Po ugotowaniu wyjąć ziele angielskie, listki laurowe i zblendować. Nalewać na talerze i dodać 1-2 łyżki jogurtu.