Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 330
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2214
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1731
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 403
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 330
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2214
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1731
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 403
Składniki
Cukinię umyć i pokroić. Cebulę i czosnek obrać i pokroić.
Podsmażyć składniki w garnku na rozgrzanej oliwie przez około 5 minut, co jakiś czas mieszając. Wlać bulion i gotować pod przykryciem przez około 15 minut.
Pod koniec gotowania dodać pokrojoną mozzarellę i bazylię. Zmiksować i doprawić do smaku. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.