Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15338
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 244
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15338
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 244
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Składniki
Cukinię umyć i pokroić. Cebulę i czosnek obrać i pokroić.
Podsmażyć składniki w garnku na rozgrzanej oliwie przez około 5 minut, co jakiś czas mieszając. Wlać bulion i gotować pod przykryciem przez około 15 minut.
Pod koniec gotowania dodać pokrojoną mozzarellę i bazylię. Zmiksować i doprawić do smaku. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.