Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8587
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1253
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10237
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4653
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 717
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8587
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1253
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10237
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4653
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 717
Składniki
Cukinię umyć i pokroić. Cebulę i czosnek obrać i pokroić.
Podsmażyć składniki w garnku na rozgrzanej oliwie przez około 5 minut, co jakiś czas mieszając. Wlać bulion i gotować pod przykryciem przez około 15 minut.
Pod koniec gotowania dodać pokrojoną mozzarellę i bazylię. Zmiksować i doprawić do smaku. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.