Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem z cukinii z serkiem mascarpone jest delikatna i bardzo smaczna. Najbardziej smakuje z dodatkiem chrupiących grzanek.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 777
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 777
Składniki
Na rozgrzanej oliwie zeszklić posiekaną cebulę i czosnek. Umytą cukinię pokroić w kostkę, połączyć z cebulą, podsmażyć.
Ziemniaki obrać, pokroić, zalać gorącą wodą, dodać kostkę rosołową, podsmażoną cukinię z cebulą, odrobinę pieprzu i mielonej gałki muszkatołowej, gotować do miękkości, następnie zmiksować.
Dodać serek mascarpone i musztardę, wymieszać, podgrzać( nie gotować). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z grzankami i posiekaną natką pietruszki.