Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z duszonej kalarepy w formie kremu...polecam ;)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2684
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20195
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 808
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2684
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20195
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 808
Składniki
Skrzydełko zagotować z zieleniną i pokrojona marchewką i ziemniakiem. Na patelni stopić masło i dodać pokrojona cebulę i kalarepę. Doprawić i dusić do miękkości. Uduszone warzywa przełożyć do zupy, zagotować.
Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do garnka i całość dokładnie zmiksować. Podawać np. ze startym żółtym serem i grzankami z chleba wieloziarnistego. Smacznego!