Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z duszonej kalarepy w formie kremu...polecam ;)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 566
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16843
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 647
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 566
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16843
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 647
Składniki
Skrzydełko zagotować z zieleniną i pokrojona marchewką i ziemniakiem. Na patelni stopić masło i dodać pokrojona cebulę i kalarepę. Doprawić i dusić do miękkości. Uduszone warzywa przełożyć do zupy, zagotować.
Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do garnka i całość dokładnie zmiksować. Podawać np. ze startym żółtym serem i grzankami z chleba wieloziarnistego. Smacznego!