Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z duszonej kalarepy w formie kremu...polecam ;)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1005
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 245
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15411
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 327
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1005
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 245
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15411
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 327
Składniki
Skrzydełko zagotować z zieleniną i pokrojona marchewką i ziemniakiem. Na patelni stopić masło i dodać pokrojona cebulę i kalarepę. Doprawić i dusić do miękkości. Uduszone warzywa przełożyć do zupy, zagotować.
Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do garnka i całość dokładnie zmiksować. Podawać np. ze startym żółtym serem i grzankami z chleba wieloziarnistego. Smacznego!