Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na sycącą zupę. Prosta w przygotowaniu i bardzo aromatyczna. Polecam.
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 54
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3748
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6778
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 54
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3748
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6778
Składniki
Fasolę zalej wodą i wymocz przez noc. Następnego dnia gotuj ją do miękkości. Cebulę pokrój w półplasterki. Czosnek obierz i pokrój w cienkie plasterki. Warzywa podsmaż na oliwie. Posyp rozmarynem. Poczekaj aż zmiękną a rozmaryn uwolni swój aromat. Bulion zagotuj, dodaj liście i ziele. Dosyp fasolę i cebulę z czosnkiem. Gotuj przez pół godziny. Dodaj sok wyciśnięty z cytryny. Dopraw solą i pieprzem. Przed podaniem posyp serem.