Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienny, gęsty krem z warzyw. Solidna porcja witamin na wczesne wieczory. Skuteczne antidotum na tęsknotę za późnymi zachodami słońca.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11926
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41905
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5019
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45853
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11926
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41905
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5019
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45853
Składniki
Ugotuj bulion. Przecedź i zagotuj na powrót. Do gotującego się bulionu wrzuć warzywa. Gotuj ok. 35 - 40 minut, aż wszystkie będą miękkie. Zmiksuj zupę wraz z warzywami na gładki krem. Podawaj posypany pestkami dyni i listkami rukoli.