Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienny, gęsty krem z warzyw. Solidna porcja witamin na wczesne wieczory. Skuteczne antidotum na tęsknotę za późnymi zachodami słońca.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27374
Polecam, pychota.
Odsłon: 267
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 126
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27374
Polecam, pychota.
Odsłon: 267
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 126
Składniki
Ugotuj bulion. Przecedź i zagotuj na powrót. Do gotującego się bulionu wrzuć warzywa. Gotuj ok. 35 - 40 minut, aż wszystkie będą miękkie. Zmiksuj zupę wraz z warzywami na gładki krem. Podawaj posypany pestkami dyni i listkami rukoli.