Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienny, gęsty krem z warzyw. Solidna porcja witamin na wczesne wieczory. Skuteczne antidotum na tęsknotę za późnymi zachodami słońca.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10947
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4871
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9418
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10947
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4871
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9418
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1401
Składniki
Ugotuj bulion. Przecedź i zagotuj na powrót. Do gotującego się bulionu wrzuć warzywa. Gotuj ok. 35 - 40 minut, aż wszystkie będą miękkie. Zmiksuj zupę wraz z warzywami na gładki krem. Podawaj posypany pestkami dyni i listkami rukoli.