Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zarazem słodki i lekko ostry.
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 94
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 71
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 37
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 153
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 336
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 94
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 71
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 37
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 153
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 336
Składniki
1. Kukurydzę odsącz na sicie. 2. Na dno rondelka wlej oliwę i dodaj masło. 3. Gdy tłuszcz się rozgrzeje wrzuć cebulę, czosnek oraz chili. 4. Smaż około 2-3 minuty. 5. Do warzyw dodaj kukurydzę, szafran, mleczko kokosowe i całość zalej bulionem. 6. Gotuj 10 minut na średnim ogniu. 7. Zupę zblenduj, dopraw solą i pieprzem. 8. Przetrzyj przez sito, aby była kremowa. 9. Jeśli jest za gęsta, dodaj więcej bulionu. 10. Podawaj posypaną płatkami chili. 11. Smacznego.