Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bossko, lekko ,smacznie
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 55
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 11
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35617
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 55
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 11
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35617
Składniki
Seler kroimy w kostkę (natkę zostawiamy), podsmażamy na maśle, zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy 15 min, zestawiamy z ognia, lekko studzimy i miksujemy. Następnie dodajemy grzyby mun, gotujemy 10 min. Następnie wrzucamy makaron, gotujemy do jego miękkości. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką selera.