Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna,kremowa zupa z aromatycznymi kotlecikami.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Składniki
1.Seler,ziemniaki,marchewkę oczyścić,umyć i pokroić w kostkę.Cebulę obrać,pokroić w kostkę,zeszklić na oleju.Wrzucić warzywa,wlać bulion. Zupę gotować aż do miękkości warzyw. Ugotowaną zupę zmiksować.Doprawić sokiem z cytryny,solą i pieprzem.Dodać posiekany koperek. 2. Bułkę namoczyć w wodzie.Na maśle zeszklić cebulę.Czysty,osuszony filet z dorsza pokroić w kostkę,dodać odciśniętą z wody bułkę,krewetki,wszystko zmiksować.Do masy dodać cebulę,jajko,chrzan.Doprawić do smaku solą,pieprzem i gałką muszkatołową. Uformować 4 kotleciki i usmażyć na oleju. Zupę wlać na talerz ,dodać kotleciki.Można ozdobić krewetkami.