Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna,kremowa zupa z aromatycznymi kotlecikami.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4714
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154699
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1014
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 423
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4714
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154699
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1014
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 423
Składniki
1.Seler,ziemniaki,marchewkę oczyścić,umyć i pokroić w kostkę.Cebulę obrać,pokroić w kostkę,zeszklić na oleju.Wrzucić warzywa,wlać bulion. Zupę gotować aż do miękkości warzyw. Ugotowaną zupę zmiksować.Doprawić sokiem z cytryny,solą i pieprzem.Dodać posiekany koperek. 2. Bułkę namoczyć w wodzie.Na maśle zeszklić cebulę.Czysty,osuszony filet z dorsza pokroić w kostkę,dodać odciśniętą z wody bułkę,krewetki,wszystko zmiksować.Do masy dodać cebulę,jajko,chrzan.Doprawić do smaku solą,pieprzem i gałką muszkatołową. Uformować 4 kotleciki i usmażyć na oleju. Zupę wlać na talerz ,dodać kotleciki.Można ozdobić krewetkami.