Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna zupa ze szparagów.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 738
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22775
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15150
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4862
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45510
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 738
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22775
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15150
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4862
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45510
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę i zeszklić na maśle.
Szparagi umyć, oderwać zdrewniałe końcówki i pokroić na mniejsze kawałki dodać do cebuli.
Obrane ziemniaki i seler pokroić w kostkę i dodać do szparagów.
Warzywa zalać wodą ( warzywa muszą być dobrze przykryte ), dodać zioła prowansalskie i płaską łyżeczkę soli. Gotować na małym ogniu pod przykryciem do miękkości.
Ugotowane warzywa zmiksować na gładki krem. Podawać z grzankami. Życzę smacznego:)