Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna zupa ze szparagów.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2817
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 288
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 246
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2817
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 288
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 246
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę i zeszklić na maśle.
Szparagi umyć, oderwać zdrewniałe końcówki i pokroić na mniejsze kawałki dodać do cebuli.
Obrane ziemniaki i seler pokroić w kostkę i dodać do szparagów.
Warzywa zalać wodą ( warzywa muszą być dobrze przykryte ), dodać zioła prowansalskie i płaską łyżeczkę soli. Gotować na małym ogniu pod przykryciem do miękkości.
Ugotowane warzywa zmiksować na gładki krem. Podawać z grzankami. Życzę smacznego:)