Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna zupa ze szparagów.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3569
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 391
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3569
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 391
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę i zeszklić na maśle.
Szparagi umyć, oderwać zdrewniałe końcówki i pokroić na mniejsze kawałki dodać do cebuli.
Obrane ziemniaki i seler pokroić w kostkę i dodać do szparagów.
Warzywa zalać wodą ( warzywa muszą być dobrze przykryte ), dodać zioła prowansalskie i płaską łyżeczkę soli. Gotować na małym ogniu pod przykryciem do miękkości.
Ugotowane warzywa zmiksować na gładki krem. Podawać z grzankami. Życzę smacznego:)