Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna zupa ze szparagów.
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 768
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 1013
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 306
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 768
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 1013
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 306
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę i zeszklić na maśle.
Szparagi umyć, oderwać zdrewniałe końcówki i pokroić na mniejsze kawałki dodać do cebuli.
Obrane ziemniaki i seler pokroić w kostkę i dodać do szparagów.
Warzywa zalać wodą ( warzywa muszą być dobrze przykryte ), dodać zioła prowansalskie i płaską łyżeczkę soli. Gotować na małym ogniu pod przykryciem do miękkości.
Ugotowane warzywa zmiksować na gładki krem. Podawać z grzankami. Życzę smacznego:)