Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2071
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421348
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2045
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2071
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421348
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2045
Składniki
Kurki oczyścić, umyć, osuszyć, jeśli są duże pokroić. Cebulę i czosnek posiekać.
Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę i czosnek, dodać grzyby i smażyć kilka minut. Pod koniec smażenia doprawić grzyby solą i pieprzem, posypać majerankiem i oprószyć mąką.
Po dokładnym przemieszaniu powoli dolewać śmietanę i wywar, cały czas mieszając. Doprawić solą i pieprzem.