Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowa i bardzo delikatna zupa-krem. Bardzo łatwa w przygotowaniu.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15332
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 233
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15332
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 233
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Składniki
Warzywa obrać, umyć i pokroić w talarki. Zalać wodą o.1litr. Gotować do miękkości. Z pomarańczy wycisnąć sok. Ugotowane warzywa zmiksować dokładnie. Dodać sok, wymieszać. Dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem,ponownie wymieszać. Gotowy krem podawać na ciepło z grzankami lub grahamką.