Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, delikatna i smaczna zupa na obiad.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 888
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 187
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9296
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 888
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 187
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9296
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, cebulę obrać, pokroić i podsmażyć w garnku z dodatkiem masła, powoli przez 10 minut. Następnie wlać wywar, przykryć i dusić do miękkości przez około 40 minut. Pod koniec wrzucić drobno startą skórkę z pomarańczy i sok. Doprawić do smaku i ostudzić pod przykryciem. Całość zmiksować, podgrzać, doprawić w razie potrzeby, posypać natka pietruszki i podawać do obiadu.