Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka na chłodniejsze dni marca, polecam.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5201
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 781
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11589
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5011
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1256
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5201
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 781
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11589
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5011
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1256
Składniki
-marchewkę obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach -ogórki trzemy na tarce o grubych oczkach -do garnka wlewamy ok 1,2 litra wody i wrzucamy do niej marchewkę , kostki rosołowe i doprowadzamy do wrzenia -następnie dodajemy makaron i gotujemy do miękkości go w wywarze ok 15 min -później dodajemy starte ogórki i pieprz -dla poprawienia smaku możemy dolać trochę wody z ogórków kiszonych(ale tylko gdy zupa jest zbyt mało aromatyczna) -gotować wszystko razem na małym ogniu ok 5 minut Smacznego