Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę pracochłonna jest,lecz efekt końcowy zachwyci. Polecam:)
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 356
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1051
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 356
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1051
Składniki
Żołądki oczyścić z tłuszczu i błon,zagotować przez 5min.wodę odlać. Dać do garnka i gotować do miękkości,około 1godz. Warzywa pokroić w kostkę,koperek posiekać. Ogórki i czosnek zetrzeć na grubych oczkach tarła ,dać do rondelka i smażyć na maśle,podlewając odrobiną wody by nie przypaliły się. Ziemniaki pokrojone w kostkę wraz z jarzynami dodać do ugotowanych żołądków,gotować wszystko do miękkości warzyw. Gdy warzywa są miękkie dodać podsmażane ogórki,koperek,śmietanę ,jogurt i przyprawy. Doprawić do własnego smaku.Jeśli zupa jest mało kwaśna dolać wodę spod ogórków. Smacznego życzę!