Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak lata, smak dzieciństwa. Lekka. Szybka. Doskonała na upalne dni.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Składniki
Jabłka umyć i pokroić na małe kawałki. Wrzucić do wody i zagotować. Gotować jeszcze kilka minut, żeby jabłka zmiękły. W 3/4 szklanki wody rozpuścić kisiel i wlać do garnka. Gotować jeszcze przez chwilę. Dodać cukier i kwasek cytrynowy. Na koniec dodać śmietanę. W międzyczasie ugotować makaron. Gotowe.