Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak lata, smak dzieciństwa. Lekka. Szybka. Doskonała na upalne dni.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326575
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12109
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16936
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326575
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12109
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16936
Składniki
Jabłka umyć i pokroić na małe kawałki. Wrzucić do wody i zagotować. Gotować jeszcze kilka minut, żeby jabłka zmiękły. W 3/4 szklanki wody rozpuścić kisiel i wlać do garnka. Gotować jeszcze przez chwilę. Dodać cukier i kwasek cytrynowy. Na koniec dodać śmietanę. W międzyczasie ugotować makaron. Gotowe.