Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na jesienne, chłodne dni
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5824
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 14650
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 314
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5824
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 14650
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 314
Składniki
Przygotować ok. 2l wywaru: Jarzyny pokrojone w kosteczkę wrzucić do gotujących się skrzydełek. Lekko posolić. Ziemniaki pokroić w grubą kostkę i dodać do wywaru, gdy mięso będzie miękkie.
Na patelni podsmażyć aż do zarumienienia kiełbasę pokrojoną w plasterki Następnie dodać przecier pomidorowy i śmietanę. Dokładnie wymieszać i przełożyć do garnka z wywarem. Wymieszać zupę i doprawić do smaku. Pokroić paprykę drobno i dodać do zupy na 10 min. przed końcem gotowania. Smacznego!