Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na jesienne, chłodne dni
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 108
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 70
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 108
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 70
Składniki
Przygotować ok. 2l wywaru: Jarzyny pokrojone w kosteczkę wrzucić do gotujących się skrzydełek. Lekko posolić. Ziemniaki pokroić w grubą kostkę i dodać do wywaru, gdy mięso będzie miękkie.
Na patelni podsmażyć aż do zarumienienia kiełbasę pokrojoną w plasterki Następnie dodać przecier pomidorowy i śmietanę. Dokładnie wymieszać i przełożyć do garnka z wywarem. Wymieszać zupę i doprawić do smaku. Pokroić paprykę drobno i dodać do zupy na 10 min. przed końcem gotowania. Smacznego!