Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 222
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1239
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 580
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 222
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1239
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 580
Składniki
obrane i umyte pieczarki pokroić i usmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu, to samo zrobić z porem i mięsem. Usmażone pieczarki, mięso i por wyłożyć do garnka, zalać wodą. Gdy się zagotuje, wrzucić serki, mieszać do momentu, gdy serki całkowicie się rozpuszczą (zabielą i zagęszczą zupę) Doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!!!