Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycąca zupa którą można przygotować bardzo szybciutko:)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Pieczarki obrać i zetrzeć na tarce ,cebule pokroić drobne i czosnek również.Wszystkie składniki podusić na maśle doprawić odrobiną soli ,pieprzu i papryki.Jak będzie gotowe zalać bulionem drobiowym doprawić do smaku, dodać śmietanę i zagotować.Następnie pokroić drobno kurczaka,przyprawić solą i rozmarynem(ja użyłam świeżego),na patelnie wlać oliwę i usmażyć kurczaka.Ugotować makaron(.Ja zupę zblendowałam blenderem),dodać podsmażonego kurczaka i zupę mamy gotową.Na talerz nałożyć makaron i zalać ciepła zupą. Smacznego!!!